Rioollekkage opsporen

Hoe weet u eigenlijk of er sprake is van rioollekkage? Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten. Zo kan u bij een rioollekkage last hebben van de zogenaamde rioolvliegjes. Dit zijn kleine grijze vliegjes die normaal gesproken in het riool leven. Wanneer deze in uw huis zijn, zijn ze waarschijnlijk binnengekomen door een lek. Als u daarnaast ook een rioollucht in huis ruikt, weet u bijna zeker dat er sprake is van een rioollekkage.

Nu u geconstateerd heeft dat er een probleem is, moet dit natuurlijk nog verholpen worden. U kunt uiteraard zelf op zoek gaan naar het lek, maar vaak is dit erg lastig. Toch is het wel belangrijk om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen, aangezien de rioollucht en de vliegjes slecht zijn voor uw gezondheid. Gelukkig kunnen de lekdetectie specialisten van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in Den Haag het lek snel en eenvoudig voor u opsporen!

In Den Haag en omgeving staan wij voor u klaar

Met de moderne lekdetectie apparatuur en technieken kunnen wij eenvoudig iedere rioollekkage opsporen. Wij hebben ervaring met verschillende technieken, waardoor wij voor iedere situatie de best passende methode kunnen toepassen. Wilt u meer informatie over onze diensten in Den Haag of omgeving? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op. We zijn te bereiken op 085 - 106 12 74 en via het contactformulier.