Lekkage Den Haag

Vermoed je lekkage? Heb je last van vocht in je woning? Ontdek je vochtplekken op muren of plafonds? Ontstaat er schimmel of druppelt er daadwerkelijk water op de vloer? Grote kans dat er sprake is van lekkage.

Hoewel lekkage snel duidelijk wordt aan de hand van deze symptomen, is het opsporen van het daadwerkelijke lek vaak een lastige klus. Daar kan lekdetectiebedrijf Moorman Totaal Techniek Lekdetectie je bij helpen. In Den Haag en omgeving sporen wij lekkages voor je op met de meest moderne lekdetectiemethoden. Maak een afspraak via 085 - 106 12 74 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Lekkage opsporen in Den Haag

Lekkages zijn vaak met het blote oog niet of nauwelijks waar te nemen en daar komt nog bij dat veel lekkages beginnen achter de muur of onder de vloer. Hierdoor lijkt het onmogelijk om het lek op te sporen zonder hak- en breekwerk.

Niets is gelukkig minder waar! Lekdetectie maakt sloopwerkzaamheden namelijk vrijwel overbodig. Door het inzetten van speciale detectie apparatuur sporen wij het lek op zonder hierbij je woning te beschadigen!

Alleen echte specialisten passen deze detectiemethoden toe. In Den Haag en omgeving is Moorman Totaal Techniek Lekdetectie je graag van dienst. Wij sporen iedere lekkage voor je op en zorgen uiteraard ook voor snel herstel van het probleem. En is er sprake van een spoedgeval? Dan staan wij dag en nacht voor je klaar!

Soorten lekkage

Om te bepalen welke detectiemethoden we inzetten, is het belangrijk om te weten met welk soort lekkage we te maken hebben. Lekkages zijn grofweg in drie soorten onder te verdelen:

  • Waterlekkages
  • Rioollekkages
  • Gaslekkages

De meeste lekkages komen voor in leidingen en ontstaan doordat het leidingwerk niet op de juiste wijze is gelegd, versleten is of beschadigd is geraakt.

Contacteer Moorman Totaal Techniek Lekdetectie bij een lekkage in Den Haag

Heb jij last van een leidinglekkage? Of zie je vochtplekken in het plafond of op de muur? Wacht niet langer en neem contact op met Moorman Totaal Techniek Lekdetectie! Wij sporen de lekkage snel en vakkundig op zonder je huis te beschadigen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 106 12 74. Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van het online contactformulier.