Lekkage in Den Haag?

Heeft u last van vocht in uw woning? Ontdekt u vochtplekken op muren of plafonds, ontstaat er schimmel, of druppelt er daadwerkelijk water op de vloer? Grote kans dat er sprake is van lekkage. Hoewel lekkage snel duidelijk wordt aan de hand van deze symptomen, is het opsporen van het daadwerkelijke lek vaak een grote klus. Lekkages zijn vaak met het blote oog niet of nauwelijks waar te nemen en daar komt nog bij dat veel lekkages beginnen achter de muur of onder de vloer. Hierdoor lijkt het onmogelijk om het lek op te sporen zonder hak- en breekwerk.

Niets is gelukkig minder waar! Lekdetectie maakt sloopwerkzaamheden namelijk volledig overbodig. Door het inzetten van speciale detectie apparatuur wordt zonder hierbij uw woning te beschadigen! Alleen echte specialisten passen deze detectiemethoden toe. In Den Haag en omgeving is Moorman Totaal Techniek u graag van dienst. Wij sporen iedere lekkage voor u op en zorgen uiteraard ook voor snel herstel van het probleem. En heeft u te maken met een spoedgeval? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar!

Verschillende soorten lekkage

Om te bepalen welke detectiemethoden we inzetten, is het belangrijk om te weten met welk soort lekkage u te maken heeft. Grofweg zijn lekkages in drie soorten onder te verdelen: waterlekkages, rioollekkages en gaslekkages. De meeste lekkages komen in leidingen voor en ontstaan doordat het leidingwerk niet op de juiste wijze is gelegd, of is versleten dan wel beschadigd. Meer weten? Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken op 070 - 701 02 94 en via het online contactformulier.