Waarom een lekdetectiebedrijf?

Lekdetectie experts zijn professionals in het opsporen van lekkages en vinden ieder lek zonder problemen. Deze ervaren specialisten weten precies welke detectiemethoden per specifieke situatie noodzakelijk zijn om de aard, ernst, en precieze locatie van een lek te kunnen bepalen.

Maar waar vindt u een dergelijk lekdetectiebedrijf? In de regio Den Haag schakelt u met één telefoontje de hulp in van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Als ervaren lekkagespecialist hebben wij door de jaren heen al vele inwoners geholpen! Wij begrijpen dat u niet lang met lekkage wilt blijven zitten. Daarom is onze spoedservice 24/7 bereikbaar: we zorgen dat het lek binnen een dag gevonden en gedicht is!

Kosten voor lekdetectie in Den Haag

Lekdetectie duur? Dat zult u misschien in eerste instantie denken, omdat de detectieapparatuur die wij inzetten prijzig is. Niets is echter minder waar! Verzekeraars zijn een voorstander van lekdetectie, juist omdat dit niet gepaard gaat met sloop- en herstelwerkzaamheden. Daarom krijgt u de kosten voor lekdetectie vaak volledig vergoed vanuit uw opstalverzekering!

Wilt u hier meer over weten? Of woont u in Den Haag of omgeving en kunnen wij u helpen bij het opsporen van een lek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag! We zijn te bereiken op 085 - 106 12 74. Liever eerst een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier.