Professionele detectiemethoden

Door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur kan Moorman Totaal Techniek lekkages opsporen, zonder hierbij onnodig te hoeven hakken of breken. Hieronder een aantal voorbeelden van detectiemethoden die we inzetten:

Infrarood/Thermografie
Met behulp van een speciale infrarood- of warmtecamera worden beelden gemaakt van de plaats van een mogelijke lekkage, zoals de gevel van een woning of een vloer met vloerverwarming. Op deze manier wordt het mogelijk om schadevrij in een constructie te kijken: waar warmteverschillen zichtbaar zijn is vaak sprake van lekkage.

Traceergasdetectie
Bij deze methode wordt een leiding onder druk gezet door middel van een speciaal lekgas, dat niet gevaarlijk of brandbaar is. De gehele leiding wordt vervolgens nagelopen op drukverlies, waar het gas uit de leiding ontsnapt is immers sprake van lekkage.

Kleurstoftechniek
De kleurstof techniek is een efficiënte manier om lekkages op te sporen in bijvoorbeeld afvoerleidingen. Aan het water wordt een kleurstof in poedervorm toegevoegd, die oplost in het water. Waar de kleur buiten de leidingen zichtbaar wordt, bevindt zich een lek.

Dit zijn slechts een aantal detectiemethoden die wij gebruiken bij het opsporen van lekkages in de regio Den Haag. Ieder lek wordt gegarandeerd gevonden!

Onze hulp nodig in Den Haag?

Is er in uw woning in Den Haag sprake van lekkage en wilt u dat wij het lek voor u op sporen met behulp van onze detectiemethoden? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst. En heeft u te maken met spoed? Geen probleem. We staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar! Bel 070 - 701 02 94 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.