Detectiemethoden Den Haag

Door gebruik te maken van geavanceerde detectiemethoden kan Moorman Totaal Techniek Lekdetectie lekkages opsporen, zonder hierbij onnodige schade aan te richten aan je woning. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de detectiemethoden die we inzetten.

Heb jij in de regio Den Haag te maken met een lekkage? Zie je vochtvlekken, maar heb je geen idee waar het lek zou kunnen zitten? Neem dan contact op met Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Wij zijn een gerenommeerd lekdetectiebedrijf en sporen elke lekkage voor je op met onze moderne detectiemethoden. Bel 085 - 106 12 74 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Detectiemethode Infrarood/Thermografie

Met behulp van een speciale infrarood- of warmtecamera worden beelden gemaakt van de mogelijke plaats van het lek. Bijvoorbeeld de gevel van een woning of een vloer met vloerverwarming. Op deze manier wordt het mogelijk om schadevrij in een constructie te kijken. Vervolgens kijken we waar wij warmteverschillen aantreffen. Op de plek waar warmteverschillen zichtbaar zijn is de oorsprong van het lek te vinden.

Detectiemethode Traceergasdetectie

Bij deze detectiemethode wordt een leiding onder druk gezet door middel van een speciaal lekgas. Dit lekgas is verder niet gevaarlijk of brandbaar. De gehele leiding wordt vervolgens nagelopen op drukverlies. Op het punt waar het gas uit de leiding ontsnapt is het lek te vinden.

Detectiemethode Kleurstoftechniek

De kleurstof techniek is een efficiënte manier om bijvoorbeeld lekkages in afvoerleidingen op te sporen. Aan het water wordt een kleurstof in poedervorm toegevoegd. Deze kleurstof lost op in het water. Daar waar de kleur buiten de leidingen zichtbaar wordt, bevindt zich een lek.

Dit zijn slechts een aantal detectiemethoden die wij gebruiken bij het opsporen van lekkages in de regio Den Haag. Doordat we verschillende detectiemethoden kunnen inzetten en combineren vinden we gegarandeerd ieder lek.

Lekdetectie in Den Haag met behulp van de modernste detectiemethoden

Is er in je woning in Den Haag sprake van lekkage en wil je dat wij het lek voor je opsporen met behulp van onze detectiemethoden? Neem dan gauw contact met ons op. We zijn je graag van dienst. En gaat het om een spoedgeval? Geen probleem. We staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor je klaar! Bel 085 - 106 12 74 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.