Lekkage opsporen Den Haag

Een lekkage opsporen is vaak lastiger dan het in eerste instantie lijkt. Het merendeel van de lekkages ontstaat in leidingen. En deze zijn meestal netjes weggewerkt in de muur of onder de vloer. Daardoor kun je de leiding niet bekijken zonder de muur of het plafond open te breken.

Gelukkig kan een lekdetectie expert dat wél. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is al jarenlang de expert in de regio Den Haag als het aankomt op lekdetectie. Lekkages opsporen zonder breekschade is voor ons geen enkel probleem! We maken gebruik van speciale detectieapparatuur, waardoor we lekkages kunnen opsporen zonder schade te maken. En bij spoed staan wij 24/7 voor je klaar! Bel ons voor het opsporen van jouw lekkage op 085 - 106 12 74 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Lekkage opsporen met moderne detectieapparatuur

Om er achter te komen wat de aard, de ernst en de locatie van een lek is, moeten we als het ware door muren, vloeren, plafonds en leidingen heen kunnen kijken.

Hiervoor gebruiken we geavanceerde detectiemethoden en technieken. Voorbeelden hiervan zijn warmtebeelden, geluidsgolven, kleurstof en een speciaal gas. Ook een kleine camera met een wendbare kop helpt ons bij het opsporen van lekkages. Deze camera kan bijvoorbeeld in een leiding of kleine ruimte worden geplaatst en zendt beelden uit naar een scherm in handen van onze specialist. Zo kunnen we een kijkje nemen op de meest onbereikbare plaatsen!

Laat je lekkage opsporen door Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van lekdetectie? Of woon je in Den Haag of omgeving en wil je een lekkage door ons laten opsporen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn je graag van dienst. We sporen de lekkage vakkundig voor je op zonder onnodige breekschade.

We zijn te bereiken op 085 - 106 12 74. Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van het contacformulier.