Lekkage opsporen in Den Haag?

Het opsporen van een lekkage is vaak lastiger dan het in eerste instantie lijkt. Het merendeel van de lekkages ontstaat in een leiding, deze zijn netjes weggewerkt in uw muren of vloeren. U kunt deze vaak niet bekijken zonder hierbij te moeten slopen. Gelukkig kan een lekdetectie expert dat wél. Moorman Totaal Techniek is al jarenlang uw lekdetectie expert in de regio Den Haag. Lekkage opsporen is voor ons geen enkel probleem! We maken gebruik van speciale detectieapparatuur, waardoor hak- en breekwerk niet meer nodig is. We vinden snel de oorsprong van het lek en zorgen voor een schadevrije oplossing. In geval van spoed staan wij 24/7 voor u klaar!

Waterlekkage opsporen zonder te slopen

Om er precies achter te komen wat de aard, ernst en locatie van een lek is, moeten we als het ware door muren, vloeren, plafonds en leidingen heen kunnen kijken. Hiervoor gebruiken we geavanceerde methoden en technieken, zoals warmtebeelden, geluidsgolven en een speciaal gas. Ook een kleine camera met een wendbare kop helpt ons bij het opsporen van lekkage: deze camera kan bijvoorbeeld in een leiding of kleine ruimte worden geplaatst en zendt beelden uit naar een scherm in handen van de specialist. Zo kunnen we een kijkje nemen op de meest onbereikbare plaatsen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lekdetectie? Of woont u in Den Haag of omgeving en kunnen wij een lek voor u opsporen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zijn u graag van dienst. We zijn te bereiken op 070 - 701 02 94 en via het contacformulier.